Jouw expert in
Omvormers

Solar Systemen biedt hoogwaardige omvormers van vertrouwde merken zoals SolarEdge, Huawei, Goodwe, Solis, Enphase en SMA, die voldoen aan de hoogste normen en geschikt zijn voor diverse behoeften.

Enphase

Enphase, een Silicon Valley-start-up die in 2006 begon, heeft zich ontwikkeld tot een NASDAQ-beursgenoteerd bedrijf dankzij de constante verbetering van hun micro-omvormertechnologie. Met meer dan 34 miljoen geproduceerde micro-omvormers en een lage storingsgevoeligheid van slechts 0,051%, biedt Enphase een betrouwbare en veilige oplossing voor zonne-energiesystemen. Elk zonnepaneel heeft zijn eigen omvormer, wat resulteert in een hogere opbrengst, zelfs op daken met schaduw. Enphase biedt standaard 25 jaar garantie op hun micro-omvormers en monitoring via de Enphase Enlighten-software voor eenvoudig beheer.

GoodWe

GoodWe, een toonaangevend bedrijf in fotovoltaïsche omvormers en energieopslagoplossingen, onderscheidt zich door technologische innovatie en een uitgebreid portfolio voor verschillende PV-systemen. De omvormers hebben een strak design, hoge efficiëntie en een zeer laag uitvalpercentage. Klanten waarderen de betrouwbare werking van GoodWe-omvormers en de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. GoodWe biedt 10 jaar garantie op enkelfase omvormers en monitoring via de SEMS-app voor real-time systeemcontrole. Bovendien zijn Tigo Optimizers en Honeybee Power Optimizers compatibel met GoodWe-omvormers voor betere opbrengsten, zelfs bij schaduwval.

Huawei

Huawei, een wereldwijde leider in informatie- en communicatietechnologie, biedt geavanceerde PV-oplossingen met meer dan 30 jaar ervaring in digitale technologie. Hun slimme PV-oplossingen integreren AI en Cloud-technologie om efficiënte, veilige en betrouwbare zonne-energieproductie te garanderen. Huawei-omvormers zijn voorzien van bliksembeveiliging, hebben een Europese efficiëntie van 98,3%, bieden standaard 5 jaar garantie (uitbreidbaar tot 25 jaar), en ondersteunen uitgebreide monitoring via de Smartlogger. Dit maakt Huawei een betrouwbare keuze voor duurzame energieopwekking.

SolarEdge

SolarEdge, de wereldwijde marktleider in omvormers die werken met optimizers, optimaliseert de energieopbrengst van zonnepanelen door elk paneel individueel te beheren. Met de SolarEdge-oplossing kunnen zonnepanelen hun maximale rendement behalen, zelfs in situaties met schaduwval, verschillende oriëntaties of hellingshoeken. Het systeem maakt gebruik van poweroptimizers achter elk paneel en biedt uitgebreide monitoring per zonnepaneel via internet. SolarEdge omvormers hebben standaard 12 jaar garantie (uitbreidbaar tot 20 jaar) en optimizers hebben 25 jaar garantie. Dit maakt SolarEdge een kostenefficiënte en betrouwbare keuze voor zonne-energieopwekking.

Solis

Solis omvormers, geproduceerd door Ginlong Technologies, zijn bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Ginlong Technologies is opgericht in 2003 en is een van de pioniers in net-omvormers. Ze hanteren een verticale productiestrategie om de kwaliteit te waarborgen en hebben wereldwijde certificeringen behaald. De omvormers van Solis hebben een nauwkeurig MPPT-algoritme en een breed ingangsbereik, wat zorgt voor efficiënte energieopwekking.

SMA

SMA is een toonaangevende Duitse producent van omvormers voor zonnepaneelsystemen, met een marktleiderschap in omzet. Ze bieden omvormers voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, evenals off-grid systemen. SMA heeft een uitgebreide garantie van 5 jaar, uitbreidbaar tot 25 jaar, en biedt compacte omvormerontwerpen. Met SMA Smart Connected is automatische monitoring mogelijk, waardoor gebruikers eenvoudig de prestaties van hun zonne-energiesysteem kunnen volgen via tablets of smartphones.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Neem de eerste stap naar een duurzame toekomst met een vrijblijvend adviesgesprek over zonne-energie. Ontdek hoe zonnepanelen jou kunnen helpen besparen en draag bij aan een groenere wereld. Maak nu een afspraak en laat je persoonlijk informeren over de mogelijkheden.