SDE Subsidie

De SDE++ subsidieregeling van de overheid is gericht op het stimuleren van de zakelijke markt om te investeren in duurzame en groene energie. Het is een exploitatiesubsidie, wat betekent dat producenten subsidie ontvangen voor de opgewekte duurzame energie, in tegenstelling tot een investeringssubsidie. Deze regeling is bedoeld voor bedrijven en (non-)profitinstellingen die duurzame energie willen produceren.

Werkwijze en Advies

Sinds 2021 is de SDE++ subsidie jaarlijks aan te vragen in één openstellingsronde. Onze adviseurs zijn deskundig in het adviseren over SDE++ en andere subsidiemogelijkheden. Zij kunnen je begeleiden bij het aanvraagproces.

Het Voortraject

Voordat een SDE-aanvraag wordt ingediend, vinden diverse voorbereidende stappen plaats, zoals het regelen van vergunningen, aansluitingen, netcapaciteit en exploitatieberekeningen. Onze adviseurs, met uitgebreide ervaring in de zakelijke energiemarkt en financiële sector, kunnen je ondersteunen in dit gehele proces, inclusief advies over energieprijzen, contracten en de meest geschikte financieringsvormen.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Neem de eerste stap naar een duurzame toekomst met een vrijblijvend adviesgesprek over zonne-energie. Ontdek hoe zonnepanelen jou kunnen helpen besparen en draag bij aan een groenere wereld. Maak nu een afspraak en laat je persoonlijk informeren over de mogelijkheden.