Verenigingen

In Nederland is duurzaamheid nauw verbonden met gezondheid. Wij hebben al bij vele sportverenigingen zonnepanelen geïnstalleerd. Dankzij de ‘Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties’, actief sinds 2016, stimuleren we energiebesparende maatregelen bij sportaccommodaties. Deze regeling helpt de doelstellingen van het Nationaal EnergieAkkoord te realiseren. Als bestuurder van een sportvereniging helpen wij je graag verder met duurzame oplossingen.

Vereniging van Eigenaren: Duurzame Oplossingen op Maat

VvE’s benaderen ons steeds vaker voor duurzame oplossingen. Veel VvE’s vinden de financiering van verduurzaming ingewikkeld, vooral als dit niet uit eigen vermogen kan of als men geen schuldpositie wil aangaan. Bij Solar-Systemen.nl bieden we een oplossing in samenwerking met Holland Groene Energie. Wij helpen met de aanvraag van financieringen en zorgen voor een laagdrempelige en snelle toetsing. Dankzij onze afspraken met banken kunnen wij VvE’s gunstige rentes bieden, zodat zij en hun leden vanaf dag één kunnen besparen.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Neem de eerste stap naar een duurzame toekomst met een vrijblijvend adviesgesprek over zonne-energie. Ontdek hoe zonnepanelen jou kunnen helpen besparen en draag bij aan een groenere wereld. Maak nu een afspraak en laat je persoonlijk informeren over de mogelijkheden.