Specialist in zonnepanelen

Bij Solar-Systemen.nl hebben wij sinds onze oprichting in 2012 de lat hoog gelegd voor duurzame energieoplossingen. Ons avontuur startte in een bescheiden garagebox in Drachten, waar de drie visionaire oprichters – Robert, Remco en Radboud, ook bekend als ‘Triple R’ – hun droom voor een duurzamere wereld in werkelijkheid begonnen om te zetten. Met hun onwrikbare geloof in de potentie van zonne-energie, en gedreven door een missie om kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren, hebben zij Solar-Systemen.nl getransformeerd tot een toonaangevende naam in de sector.

Solar-systemen.nl is

In het land en regionaal
vertegenwoordigd

Een bedrijf met maatwerkoplossingen en uiteenlopende projecten

Een bron van zekerheid in advies, product en aftersales

Voorzien van eigen vakbekwame installatieteams

Specialist in duurzame energieoplossingen

In het bezit van 12 jaar ervaring in de branche

Duurzame Groei

De groei van ons bedrijf was snel en betekenisvol. Al gauw ontgroeiden we de garagebox en verhuisden naar een groter pand op de Meander 32 in Surhuisterveen, maar ook daar stopte onze expansie niet. Uiteindelijk vonden we ons thuis op de huidige locatie aan de Nipkowlaan 4 in Drachten, een plek die niet alleen onze groei faciliteert maar ook onze ambitie en toewijding aan duurzaamheid weerspiegelt.

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het adviseren, verkopen en installeren van zonne-energiesystemen, thuisbatterijen en laadpalen. Met een vloot van 8 servicebussen en een toegewijd team van circa 25 professionals zetten we ons in voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze aanpak is uniek omdat we werken met eigen, vakkundig opgeleide installatieteams en materialen van de beste kwaliteit gebruiken. Dit commitment aan uitmuntendheid zorgt ervoor dat we zelden geconfronteerd worden met de noodzaak voor service-interventies. Echter, mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan staan we meteen klaar om dit op te lossen.

Klantgerichtheid en toegankelijkheid

Klantgerichtheid en toegankelijkheid vormen de kern van onze filosofie. Ons kantoor is een open huis voor iedereen die interesse heeft in duurzame energie. We zijn trots op onze diepgaande expertise en persoonlijke benadering, waarmee we elk project op maat leveren, perfect afgestemd op de individuele wensen en behoeften van onze klanten.

Kiezen voor Solar-Systemen.nl betekent kiezen voor een partner waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid, en duurzaamheid samengaan met voortdurende innovatie en klanttevredenheid. Samen bouwen we aan een groene toekomst, vanuit onze rijke historie en continue groei, van een garagebox in Drachten tot ons huidige pand. Laat ons avontuur ook jouw avontuur worden.