Zakelijk

Investeren in zonnepanelen is voor ondernemers zeer aantrekkelijk. Het is een slimme, veilige investering met een goed rendement. Daarnaast draag je bij aan groen ondernemen, wat het imago van je bedrijf ten goede komt. Ook maakt de overheid deze investering interessanter door diverse financiële tegemoetkomingen aan te bieden.

Complete Expertise Onder Één Dak

Bij Solar-systemen.nl beschikken we over uitgebreide kennis voor zakelijke projecten, variërend van enkele honderden tot duizenden zonnepanelen. Van advies en engineering tot financiering, realisatie en exploitatie: wij verzorgen het gehele traject voor jou.

Kopen of Huren: Wat is de Beste Keuze?

Het plaatsen van zonnepanelen op je bedrijfspand met gebruik van de SDE+ regeling biedt een aantrekkelijk rendement, met financiering tegen lage rentes. Wil je liever niet zelf investeren maar toch je pand verduurzamen? Overweeg dan om je dak te verhuren en ontvang een huurvergoeding per vierkante meter.

Expertise in Zonneparken

Solar-systemen.nl excelleert in grootschalige projectontwikkeling en levert een totaaloplossing voor grondgebonden systemen, ook bekend als veldopstellingen, van ontwerp tot exploitatie. Dit omvat locatieselectie, vergunningsaanvragen, financieringen, en het regelen van stroomafnameovereenkomsten.

Zonne-energie voor Verenigingen

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor sportclubs en verenigingen, mede dankzij aantrekkelijke subsidiekansen. Als vereniging draag je bij aan een schonere sportomgeving. Daarnaast kunnen verenigingen en hun leden profiteren van collectieve inkoopacties, wat financiële voordelen oplevert voor de club en scherp geprijsde systemen voor de leden.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Neem de eerste stap naar een duurzame toekomst met een vrijblijvend adviesgesprek over zonne-energie. Ontdek hoe zonnepanelen jou kunnen helpen besparen en draag bij aan een groenere wereld. Maak nu een afspraak en laat je persoonlijk informeren over de mogelijkheden.