Jouw expert in
Laadpalen

Upgrade uw elektrische rijervaring met onze premium selectie van laadstations.  Van de robuuste betrouwbaarheid van Zaptec tot de geavanceerde intelligentie van ALFEN en de innovatieve integratie van SolarEdge, wij bieden topklasse laadoplossingen voor elke behoefte. Laad uw elektrische voertuig op met vertrouwen en gemak.

Laad Slim op met Zaptec, SolarEdge en ALFEN : Uw Topkeuze in Elektrische Laadstations

ALFEN: Sterk en Veelzijdig Laden

Met een reputatie voor duurzaamheid en veelzijdigheid, zijn ALFEN laadstations de perfecte keuze voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. 

De stations bieden snelle laadtijden, zijn geschikt voor alle elektrische voertuigen en beschikken over slimme functies voor energiebeheer. ALFEN staat garant voor een laadervaring van topkwaliteit.

Zaptec: Innovatief en Gebruiksvriendelijk

“Compact, gemakkelijk te installeren en toekomstbestendig, de Zaptec Go en Pro zijn slimme thuislader en zakelijke laders,” zegt Wessel Joon, Productmanager. De Zaptec Go Asphalt Black laadt jouw elektrische auto duurzaam op, past in je garage, en is altijd online via wifi of 4G LTE-M. Met een laadvermogen van 22kW en toonaangevende Noorse technologie, is deze lader ideaal voor elk huis..

SolarEdge: Naadloze Energie-integratie

Maak kennis met de toekomst van energieopslag. Wij bieden een selectie van de beste batterijsystemen aan die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Of u nu kiest voor de slimme technologie van Enphase, de betrouwbaarheid van SolarEdge of de veelzijdigheid van GoodWe, wij hebben de oplossing op maat.

Maak de Juiste Keuze

Elk merk biedt unieke voordelen: ALFEN voor zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak, Wallbox voor zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijkheid, en SolarEdge voor zijn naadloze integratie met zonne-energie. 
Wat uw voorkeur ook heeft, ons aanbod omvat een laadstation dat past bij uw lifestyle en uw commitment aan duurzaamheid.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Bent u klaar om de stap te zetten naar slim en duurzaam laden? Ontdek de voordelen van ALFEN, Wallbox en SolarEdge laadstations. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en vind het laadstation dat uw elektrische voertuig optimaal oplaadt.