Jouw expert in
Montage systemen

Solar-systemen.nl biedt diverse soorten en merken onderconstructies voor zonnepanelen, geschikt voor verschillende situaties zoals schuine daken, platte daken, carports en grondsystemen. Wij kunnen voor elke situatie een passende montageoplossing bieden.

 

 

 

SOLARSTELL

SOLARSTELL, een onderdeel van het metaalbedrijf KWWS, ontwikkelt en produceert montagesystemen voor zonnepanelen met als kernwaarden efficiëntie, sterkte, duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze bieden oplossingen voor verschillende soorten daken, waaronder platte en schuine daken, golfplaatdaken en vrije veldopstellingen. KWWS is in 2010 gestart met de ontwikkeling van het SOLARSTELL montagesysteem, met als doel duurzame installaties in Nederland te realiseren met lokaal geproduceerde materialen in plaats van geïmporteerde producten van ver weg.

Flatfix Fusion

FlatFix, ontwikkeld en geproduceerd door Esdec BV in Deventer, is een Nederlands montagesysteem voor zonnepanelen op platte daken. Het systeem, bekend om zijn eenvoudige installatie zonder compromissen te sluiten op het gebied van degelijkheid en duurzaamheid, draagt bij aan de kwaliteit en levensduur van zonnepaneelsystemen. FlatFix heeft uitgebreide tests ondergaan bij gerenommeerde instituten en is gecertificeerd volgens het Nederlands bouwbesluit en de NVN 7250 door BDA/KIWA.

Van der Valk

Van der Valk montagesystemen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, staan bekend om hun veelzijdigheid, snelle installatie en hoge kwaliteit. Ze voldoen aan de nieuwste Eurocodes en voldoen aan de eisen van banken en verzekeringsmaatschappijen voor zonne-installaties. Van der Valk biedt montagesystemen voor zowel schuine als platte daken, met snelle montage dankzij de voormontage van essentiële onderdelen en diverse configuratiemogelijkheden. Ze bieden ook kant-en-klare kits voor eenvoudige installatie.

GSE indak-systeem


GSE (Groupe Solution Energie) heeft met het GSE Intégration indak-systeem een universeel toepasbaar montagesysteem ontwikkeld voor zonnepanelen. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren en geschikt voor alle merken en soorten modules. Het GSE Intégration indak-systeem is geschikt voor zowel dakrenovatie als nieuwbouw en heeft het Franse CSTB keurmerk behaald.

Plan jouw vrijblijvende adviesgesprek!

Neem de eerste stap naar een duurzame toekomst met een vrijblijvend adviesgesprek over zonne-energie. Ontdek hoe zonnepanelen jou kunnen helpen besparen en draag bij aan een groenere wereld. Maak nu een afspraak en laat je persoonlijk informeren over de mogelijkheden.